:

Puutarhat

Puutarha · puutarhat · puutarhoja · Kemi

Hakuehdolla puutarhat löytyi yhteensä 5 yritystä.

 

Meri-Lapin Taimi Oy SIMO

Taimisto, viherrakennusta

Monivuotisten kukkien ja taimien kasvatusta sekä tukku- ja vähittäismyyntiä. Valikoimistamme löytyy perennat, kesäkukat, lehtipuut, havupuut, pensaat, köynnöskasvit, aitataimet, hedelmäpuut sekä marjakasvit. Mikäli kaipaat pihaasi uutta ilmettä teemme myös pihojen saneerausta, pihatöitä sekä pihalaatoituksia ja pihakivetyksiä ammattitaidolla. Soita 040 7499 457 ja kysy lisää!

Aihepiiri:puutarha
Toimialue:Kemi - Tornio
 
 

Uksein Rakennus - Uksein Kesäkukat TORNIO

Puutarhamyymälä, viherrakennusta

Kukkia ja viherrakentamista. Kukkaloistoa pihalle ja parvekkeelle Uksein puutarhalta, Tornion Pirkkiöstä. Meiltä löydät istutuksiin kesäkukat, runsaat amppelit, kukkamullat ja ruukut. Puutarhalla Kesäkahvila. Mikäli kukat eivät riitä koristamaan pihaa, vaan kaipaat enempi ehostusta, Uksein Rakennus on piha- ja viherrakentamisen ammattilainen. Teemme kattavat piharemontit, kivityöt, nurmi- ja puistoalueet sekä istutukset. Rakennamme myös paviljongit, piharakennukset ja terassit.

Toimialue:Kemi
Tuote:puutarha
 
 

Agrimarket Keminmaa KEMINMAA

Maatalousliike, maataloustuotteita

Agrimarket on täyden palvelun maatalouskauppa. Valikoimiin kuuluvat lannoitteet, kalkki, kasvinsuojelu- ja säilöntäaineet, rehut, siemenet, viljakauppa ja maataloustyökoneet. Maatalouskaupan lisäksi Agrimarketeista löytyy myös puutarha- ja rautakauppa.

Hakusana:puutarha
Toimialue:Kemi, Keminmaa, Tornio
 
 

Puutarha Orvokkitupa TORNIO

Suomen Yrittäjien jäsen

Puutarha, taimisto

Nyt kesäpihat ja parvekkeet kuntoon! Orvokkitupa on kauppapuutarha ja taimisto Hopiantiellä, Tornion Kivirannassa. Meiltä saatte edulliset mutta laadukkaat itse kasvatetut kesäkukat, puut, pensaat ja aitataimet sekä hyötykasvit ja yrtit. Asiantuntija on paikalla ja auttaa tarvittaessa oikeiden kasvien valinnassa, istutus- ja pihasuunnitelmissa. Tule paikanpäälle ihastelemaan ja valitse terassille amppelit, parvekkeelle tomaatit ja pihalle puut, marjapensaat tai aitataimet. Kukitellaan!

Palvelu:kauppapuutarha
Toimialue:Kemi
Yhteystiedot: Puutarha Orvokkitupa
0442774410

 

Muuta hakua

Toimialat Kemistä:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Kemin Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus