:

Maarakennusta

Maarakennus · maarakennusta · Kemi

Hakuehdolla maarakennusta löytyi yhteensä 29 yritystä. Tulokset 1—20:

PT PohjanTeko Oy II

Suomen Yrittäjien jäsen

Maarakennusta, pohjatöitä

Pohjatyöt - maarakennus, kokonaisurakointi ja rakennusten pohjatyöt Oulun alueella, Suomessa ja Pohjois-Ruotsissa. Urakoimme pohjatyöt rivitalokohteisiin, kerrostalokohteisiin, päiväkodeille ja liikelaitoksille sekä omakotitaloille. Asiantuntijapalvelut hankkeen suunnittelusta viimeistelyyn.

Toimialue:Kemi - Tornio
 

Mericon Oy HELSINKI

Mittauspalveluita, tiedonhallintapalveluita

Otetaan ympäristöstä selvää! Pyrimme aina olemaan asiakkaidemme luottamuksen arvoisia, aikataulut pitävät ja kommunikointi on avointa. Toimeskiannosta riippumatta, löydämme parhaimmat työtavat ja -menetelmät onnistuneen lopputuloksen tuottamiseksi. Palveluinamme rakennetun ympäristön hallintapalvelu, Mallinnuspalvelut olemassa olevasta mittausaineistosta ja erilaiset tiedonkeruu palvelumme; luotaus, mittaus, karttatuotanto, mittausaineistot ja suunnittelu.

Palvelu:Maarakennus mittaus
Toimialue:Kemi
 
 

KTK-TORNIO OY TORNIO

Tieliikenteen tavarankuljetusta

KTK-keskuksena toimitamme kaikenlaisia kuljetuspalveluja. Kauttamme myös maansiirrossa tarvittavat koneet esim. pyöräkuormaajat. Asiakkaitamme ovat kunnat, valtio, yritykset ja yhteisöt kautta Suomen.

Palvelu:maanrakennus
Toimialue:Kemi
 
 

Pekka Tolvanen Oy KEMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Maarakennusta

Maansiirtoliike Pekka Tolvanen Oy. Maanrakennus, maansiirto, pohjarakentaminen sekä maa-aineskuljetukset vankalla ammattitaidolla. Maanrakennusta ja kaivinkoneurakointia yksittäisistä kaivuutöistä aina kokonaisvaltaisiin aluehankkeisiin. Teemme mm. tontin pohjatyöt, viherrakennusta ja pihakivetykset ja asfaltointia. Kokemuksella teollisuuden kuljetukset, teiden ja rata-alueiden kunnossapitoa, kunnallistekniikka, hautausurakointia ja lumitöitä. Toimialueena Pohjois-Suomi: Kemi - Tornio, Oulu.

Sijaintikunta:Kemi
 
 

Uksein Rakennus - Uksein Kesäkukat TORNIO

Puutarhamyymälä, viherrakennusta

Kukkia ja viherrakentamista. Kukkaloistoa pihalle ja parvekkeelle Uksein puutarhalta, Tornion Pirkkiöstä. Meiltä löydät istutuksiin kesäkukat, runsaat amppelit, kukkamullat ja ruukut. Puutarhalla Kesäkahvila. Mikäli kukat eivät riitä koristamaan pihaa, vaan kaipaat enempi ehostusta, Uksein Rakennus on piha- ja viherrakentamisen ammattilainen. Teemme kattavat piharemontit, kivityöt, nurmi- ja puistoalueet sekä istutukset. Rakennamme myös paviljongit, piharakennukset ja terassit.

Hakusana:maarakennus
Toimialue:Kemi
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Juhani Suorsa Oy KEMI

Maarakennusta

 
 
 
 
 
 
 
 

P.Huttu MAKSNIEMI

Maarakennusta

 
 
 

Muuta hakua

Liikkeet ja toimipaikat Kemistä:

Tuotteet ja palvelut Kemistä:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Kemin Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus