:

Kemi

Kemi · Kemi

Hakuehdolla kemi löytyi yhteensä 1305 yritystä. Tulokset 61—80:

 
 
 

Tornion Laatulattiat Oy TORNIO

Suomen Yrittäjien jäsen

Lattian päällystystä, betonilattiapinnoitteita

Tornion Laatulattiat Oy - Tarjoaa kaikille kaikenlaisia laadukkaita betonilattioita. Olemme ottaneet vaikutteita työtapoihin niin Suomesta kuin Ruotsistakin ja kehitämme edelleen työmenetelmiä ja työtapoja parhaimman lopputuloksen saamiseksi. Kuivasirotepinnoitukset ovat alusta lähtien kuuluneet tuotevalikoimaan. Vuonna 97 aloitimme myös lattioiden pinnoituksen epoksi- ja uraetaanipinnoitteilla. Toimialue: Meri-Lappi, Tornio, Tervola, Keminmaa, Kemi.

Palvelu:kosteusmittaus Kemi, Legalett perustukset Kemi, terassianturat Kemi, betonilattiat Kemi, betonilattioiden hionta Kemi, epoksipinnoitukset Kemi, leimasinbetonit Kemi, lattianvalu Kemi, Mastertop lattiat Kemi
 
 

Kempeleen Neontyö Oy KEMPELE

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Valomainoksia, Valomainosten valmistaminen

Kempeleen Neontyö - valomainokset Oulu, Kuusamo, Kemi, Rovaniemi, Raahe alueilla. Suunnittelemme, valmistamme, asennamme ja huollamme erilaiset valomainoslaitteet. Edustava ja hyvännäköinen julkisivuilme syntyy vakiorakenteisista tuotteistamme. Kempeleessä toimiva tehtaamme ja koko maan kattava yhteistyöverkostomme toteuttaa vaativatkin hankkeet kohtuullisilla kustannuksilla. Valmistamillamme tuotteilla Suomen Valomainosliiton toimitusehtojen mukainen vuoden takuu. Valaistaan Yritysilmeesi!

Toimialue:Kemi
 
 

T-Valinta Keskipiste - Tarmo lähikauppa TORNIO

Päivittäistavarakauppa, ruokakauppa

Tarmo Lähikauppa - Valinta Keskipiste on paikallinen, edullinen ja mukava kyläkauppa, jossa sinua palvelee itsenäinen, tuttu ja tarmokas kauppias. Tarjoamme aina huokeita hintoja ja kattavan perusvalikoiman laadukkaita merkkituotteita sekä Eldorado ja First Price tuotteita. Meillä on myös Veikkaus, asiamiesposti, kotiinkuljetus, lääkekaappi sekä palveleva lihatiski, josta tuoretta jauhelihaa päivittäin. Avoinna ma-pe 9-18, la 9-15, su suljettu. Tervetuloa!

Toimialue:Kemi
 
 

Filmikulma Ky KEMI

Valokuvausliike, valokuvaamo, kehystystä

Filmikulma - Palveleva valokuvausalan erikoisliike Kemissä. Studiokuvaus, lapsikuvaus sekä muut valokuvaus- ja valokuvaamopalvelut pitkällä kokemuksella. Laadukas ja edullinen valokuvaus. Viralliset passikuvat ja viisumikuvat heti mukaan. Liikkeestämme, kamerat, jalustat, kameralaukut, valokuvaustarvikkeet sekä laaja valikoima kehyksiä ja pohjukkeita. Valokuvien teettäminen kino, asp filmeistä sekä digikuvista. Teetämme kuvistasi suurkuvatulosteet, canvastaulut, kuvamukit ja muut kuvatuotteet.

Sijaintikunta:Kemi
Toimialue:Kemi
Yhteystiedot: Passikuvaus, passikuvat, Filmikulma Kemi
(016) 254 715, 0400-468 833

 
 

Automaalaamo Jyrkäs Ky KEMI

Automaalaamo

Luotettava täyden palvelun automaalaamo Kemissä. Palvelemme ma-pe 8-17.

Sijaintikunta:Kemi
Toimialue:Kemi
 
 

Kemin Kopiokeskus Oy KEMI

Kehystämö, kopiointipalveluja, tulostuspalveluja

Monipuoliset kopiointi-, tulostus- sekä kehystyspalvelut vuodesta 1969. Palveluihimme kuuluu: monipuoliset kehystystyöt, laadukkaat suurkuvatulosteet vaikka omista kuvista. Rakennuspiirustuksien tulostaminen, skannaus, värikopiot ja mustavalkokopiot, väritulosteet ja mustavalkotulosteet, suurkuvatulostukset väreissä ja laminointi A0-kokoon asti. Suurkuvaskannaus mahdollistaa vanhojen piirustusten ja karttojen muuttamisen digitaaliseen käytöön.

Sijaintikunta:Kemi
 
 

Ompelutalo Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Ompelukoneita

Verkkokaupastamme löydät ompelukoneet, saumurit ja prässit. Loput tuotteemme, kuten ompelutarvikkeet ja käytetyt ompelukoneet saat liikkeestämme Albertinkadulta. Tuotteillamme on virallisen maahantuojan myöntämä takuu. Takuuaika vaihtelee maahantuojasta riippuen 1-5 vuoden välillä. Palveluumme kuuluu myös ammattitaitoinen ompelukonehuolto ja saumurihuolto. Huollolle annamme kolmen kuukauden takuun. Edustamiamme tuotemerkkejä ovat Bernette, Bernina, Husqvarna Viking, Singer.

Asiakkaina:Kemi
 
 

Kriisikeskus Turvapoiju KEMI

Kriisikeskus, kriisipalveluita

Tarjoaa kokonaisvaltaista tukea elämän kriisitilanteissa. Turvapoijusta saa apua, kun on kohdannut odottamattoman, haastavan elämäntilanteen tai järkyttävän tapahtuman, kun omat selviytymiskeinot eivät riitä. Työskentelytapamme on tulevaisuuteen suuntautuva. Olemme avoinna: ma, ke–pe 9–16 ja ti 10-17, p 040 544 1750. (Ajanvaraus 10-14). Turva- ja kriisiasuntoon pääsee aukioloajan ulkopuolella sosiaalipäivystyksen ja poliisin avulla soittamalla 112.

Sijaintikunta:Kemi
 
 

Parturi-Kampaamo Casanova KEMI

Parturi-kampaamo

Parturi-Kampaamo Casanova. Tervetuloa hemmoteltavaksi Casanovaan! Palveluihimme kuuluu muodikkaat hiustenleikkaukset, värjäykset, ripsien ja kulmien värjäykset, hiustenpidennykset, kampaukset; juhlakampaus, morsiuskampaus, vanhojenpäiväkampaus. Edustamiamme tuotteita: Goldwell, KMS, Kc Professional, Kerastase ja Crazette. Peruukkipalvelu - Mittatilausperuukit naisille ja miehille.

Sijaintikunta:Kemi
Hakusana:hiustenhoitotuotteet Kemi, peruukkiliike Kemi, hiusvärit Kemi, ripsien värjäys Kemi, peruukkipalvelu Kemi, irtolisäkkeen vuokraus Kemi, morsiuskampaus Kemi, kulmien värjäys Kemi, mittatilausperuukit Kemi, hiusten kuntokartoitus Kemi, vanhojenpäiväkampaus Kemi, hiuspohjan analyysi Kemi, juhlakampaus Kemi, hiuspohja-analyysi Kemi, peruukin vuokraus Kemi, aidot peruukit Kemi, hiustenpidennys Kemi, hääkampaus Kemi
Toimialue:Kemi
 
 

Pekka Tolvanen Oy KEMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Maarakennusta

Maansiirtoliike Pekka Tolvanen Oy. Maanrakennus, maansiirto, pohjarakentaminen sekä maa-aineskuljetukset vankalla ammattitaidolla. Maanrakennusta ja kaivinkoneurakointia yksittäisistä kaivuutöistä aina kokonaisvaltaisiin aluehankkeisiin. Teemme mm. tontin pohjatyöt, viherrakennusta ja pihakivetykset ja asfaltointia. Kokemuksella teollisuuden kuljetukset, teiden ja rata-alueiden kunnossapitoa, kunnallistekniikka, hautausurakointia ja lumitöitä. Toimialueena Pohjois-Suomi: Kemi - Tornio, Oulu.

Sijaintikunta:Kemi
 
 

Suunnittelutoimisto Hietala Oy NIVALA

Rakennuspalveluja, arkkitehtisuunnittelua, rakennuttamispalveluja

Hietala Oy on Suomen alueella yli 19 vuotta toiminut asiantuntijayritys. Suunnittelukohteemme ovat isoja ja haastavia julkisen ja yrityssektorin hankkeita kuten voimalaitoksia, asumispalvelukeskuksia, teollisuuden toimitiloja, kauppakeskuksia, hotelleja, paloasemia. Toimistollamme Teknologiatalo Nitekissä on uusimmat työasemat ja ohjelmistot mm. Archicad3D, Cinema4D, Autocad. Teemme kohteita myös yksityiselle sektorille. 90% hankkeista rakennutamme valmiiksi projektinjohtotyönä.

Toimialue:Kemi
 
 

Lapin Sähköasennus Oy ROVANIEMI

Sähköurakointia, sähköasennusta

S1-RYHMÄN SÄHKÖURAKOINTIPALVELUT LAPIN ALUEELLA. Kokonaisvaltainen sähköasennus. Asennustöiden mukana kaikki sähkökeskuksista valaisimiin. Erikoisalana teollisuuden ohjelmoitavat logiikat, teleasennus ja heikkovirtatyöt. Meiltä ATK-verkostot, antennit ja antennijärjestelmät, ovipuhelimet ja puhelinjärjestelmät. Sähkötyöt kokemuksella luotettavasti 12 asentajan voimin. Toimialueena koko Lappi: Utsjoki, Kittilä, Inari, Ivalo, Sodankylä, Kemijärvi, Rovaniemi, Kemi, Tornio, Ylitornio, Pello.

Toimialue:Kemi
 
 

Kankuritar TORNIO

Sisustustekstiilejä, tekstiilien valmistusta, käsitöitä

Perinteisiä käsityötaitoja ja kankaankudontaan. Yritys toimii idyllisessä ja historialtaan vanhassa Tornion kaupungissa, Kristinabergin alueella. Taidekäsityöläisen Tarja Marjetan pajalla valmistuu sisustus- ja käyttötekstiilejä pieninä sarjoina ja uniikkikappaleina. Näiden lisäksi Kankurittaren pajapuodissa myydään materiaaleja ja kudontatarvikkeita sekä uusitaan vanhoja tektiilejä. Tilauksesta loimien luontia ja kankaan rakentamista asiakkaa kangaspuihin. Avoinna ma-pe 12-18. Tervetuloa!

Hakusana:Kemi
 
 

Lapin Tulostieto Oy TORNIO

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Tilitoimisto

Osaavaa kirjanpito ja tilitoimistopalvelua! Toimistomme on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen. Ammattitaitoiset kirjanpitäjämme tuottavat parasta yksilöllistä palvelua vuosien kokemuksella. Sähköinen taloushallintomme mahdollistaa nopean ja ajan tasalla olevan raportoinnin. Sähköisen taloushallinnon ansiosta tarjoamme palvelua, joka vähentää/helpotta asiakasyrittäjämme työtaakkaa. Meiltä myös HTM -tilintarkastajan palvelut. Ota yhteyttä.

Toimialue:Kemi
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Kemin Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus